Najis anak berlendir hijau

Hai mommy2 ada x pengalaman najis anak mcm ni? Anak sya ada bunyi krokk2 mcm bunyi kahak kdg dgr dkat hdung kdg gdr dkat dada . So sya decide ltak minyak youbaby . Try ja sbab nmpak feedback okey. Sbab sblm ni sya try banyak mnyak viral dkat tt smua x okey. So guna youbaby kurang skit bunyi & tba2 baby berak ada kluar mcm ni normal x ? #firstmom #ingintahu #bantusharing

Najis anak berlendir hijau
4 Balas

Normal je sis... Ank sy pn sy ltk mnyk youbaby... Bgus mnyk youbaby... Ank sy dh x brkahak dh skrg...

5mo ago

Ha ahh mnyak youbaby bagus sgt tapi hdung ank sya masih ada bunyi krokk2 lagi.

Anak kalau ada kahak mmg kahak boleh keluar thru najis. Bagus tu

5mo ago

Oh yeke. Sy mmg monthly check up di swasta dari pregnant lagi & bersalin pun swasta. Check up anak pun swasta. Anak saya time takda kahak texture najis dia nampak takda lendir, kalau dia berkahak mmg nampak najis lendir. Taktau lah kebetulan or sebab apa

normal, mmg bagus youbaby tu even mahal sikit 🤣

5mo ago

Sya rasa murah sikit dri mnyak cengkih 😂

normal