TRIMESTER KE 3

Hai mommy smua .. nak tanya ,, masa trimester ke 3 ni normal ker asyik panas je memanjang .. Jalan sikit dh berpeluh ,, kna kipas depan mata pun lagi la air pluh tu mcm matahari atas kepala ,, dah tu tiap malam kalau nak tidur msti wajib mandi ,, kalau tak msti badan melekit satu badan .. Kalau kerap mandi mlm ada effect apa² tak kat baby ?? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

5 Balas

saya kipas siling, kipas berdiri + econ .. kesian suami menggeletar kt sbelah 🤣 sama jugak sblm tidur mesti mandi klau x melekit hehe normal sis

5d ago

woww!!..dahsyat tu .. haha ... kalau ada salji kompom request tido dlm salji ni .. haha ,, gurau 😅 btw tq komen !!🫰