Pantang

Hai mommy sklian.. Sye dah 25ari berpantang. Soalan sye bile Sye blh start mkn tlur atau pun kne tggu habis pantang bru blh mkn.? Sje nk berubah menu mknan.. #mntapendapat

33 Balas

Boleh je makan sis. Telur Tu Kan sumber protein. Untuk baikpulih sel del badan

Boleh try makan..kalau gatal, stop. Badan kita lain2, sistem imun pun lain2.

Klu ad jahit nnt dlu tgu jahit baik tkt nanah...klu xde, blh je mkn..

Ikut kesesuaian...ada yg makan akan gatal ada juga sebaliknya....

boleh makan, melainkan awak ada alergic pada makanan t'sebut

Tengok pusat baby tu kalo da sembuh boleh da mkn telur.

saya makan je telur dengan dari first day pantang.

Makan je. Klau ade side effect stop. Simple

Telur is good. Sumber protein. Makan saje.

Trima kasih krna bg komen positif.. ☺️