Anak 4 bulan berat tak naik

Hai mommy semua..macam mana nak naikan berat anak..anak 4 bulan berat tak naik sangat..nurse bagi cadangan tukar susu formula tapi buntu tak tahu susu apa yang boleh naikkan berat badan anak?ada apa ii cadangan tak nak naikn berat anak..bulan depan 5 bulan kalau tak naik kena jumpa doktor#ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Balas

per sesi baby minum berapa oz? timing tidur ok?

4w ago

so maybe susu yang awak kena tukar sebab tak gain weight. macam my baby 5m susu 5/6oz every 3hrs, tidur pun ok, berat pun gain weight every month. so for your case susu minum banyak, timing tidur pun ok, maybe susu yang problem. try tukar susu lain

susu ni kene try and error

4w ago

Okk sis akan cuba..