mohon penjelasan

hai mommy semua..ada tak mommy kt sni kena makn ubat cair darah??sy kena makan disebabkan faktor obes..tapi rata2 saya tnya mommy lain xkena makan..#pleasehelp #firstbaby #bantusharing

5 Balas

sy doc pakar bagi.. tapi sbb twins.. sy pun obes gak 😂 doc ckp ubat ni untuk elak dari darah beku @ darah tinggi.. makan setengah biji sehari sekali.. sy makan alhamdulillah okey je..xde pape effect

saya pun makan sebab obes.. dr kata utk elak sawan.. setengah biji sehari, tiap pagi lepas makan.. so far tak ada apa2 effect.. normal.. atau mungkin sy tak perasan.. 😅

2y ago

nak masuk 13w :)

saya kena cucuk ubt cair drh selama 7 bln hgga bersalinn...sbb saya ada drh beku...myb utk prevent drh beku sis

2y ago

xpastilh drh pekat ke tak..tp ada blood clot kt salur drh..saya xlh obes..tp mgkn risiko masa preg..

Saya kena makan jugak . Tapi bkn atas faktor obes, tapi risiko darah tinggi. Awak makan ada side effect tak?

2y ago

awk kna makan ubt drh tinggi tak , drh tinggi awk range brapa skrg

ye sy kena mkn ubat cair darah sbb obes jgk..

2y ago

xde pun ok je..mkn setengah biji shri..sy darah o drh cpt beku..pekat sgt