Keputihan atau tanda bersalin?

Hai mommy semuaa. Nak tanya, saya skrg 38week4day. Tadi kencing lpstu ada kluar macam ni. Ni tanda bersalin ke ye? Saya first mom. Taktahu macamana nak bezakan. Sorry gambaa kotor sikit 😓 #ingintahu #firstmom #Sharing_dong_Bund #bantusharing

Keputihan atau tanda bersalin?
1 Balas

Boleh jd tanda jgk ni sis. Better pergi pac. Sy pun 38w4d tp masih belom ada tanda lg. Moga dipermudahkan urusan bersalin kita

3mo ago

Sy 37w pon ada keluar putih camtu..tp dh msuk 38w pon xde tanda nk bersalin lg 😅