Insomnia/tal dapat tidur

Hai mommy semua. Siapa kt sini ada masalah utk tidur? Sy semenjak dua menjak ni tidur tak berapa nak bagus. Kdg2 jam 4 pagi baru dpt tidur, bangun pula awal sbb kena g kerja.. dah cuba tutup mata pun tetap jg celik. Dahlah posisi tidur kena tukar2 sbb tak selesa. risau pula kalauu jdi apa2 dgn diri and baby dlm perut ni. Huhuhu. Macam mana ya atasi masalah insomnia ni? #SeriusTanya #firstmom

1 Balas

Cuba minta husband massage with lavender oil ckit dekat kaki n tangan gitu