Persediaan Labour room

Hai mommy semua , nak tnye tntang persediaan mommy masa bersalin . Mommy semua semua paki bra x ye masa bersalin ? Panties pakai x masa tngah contraction ? Contractian kan keluar lendir . Jd nk pastikan kene pakai panties x ? Mohon pencerahan mommy semua sbelum nk bersalin sbulan lbih lg lg . Tq #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

klu duduk wad pkai la dlu. dh masuk LR, pkaian dalam semua kena buka. just baju LR dgn kain saja. contraction apa semua mesin yg monitor..

Dlm wad kan salunya kena check jalan.. So panties biasa bukak.. Bra xpayah pakai la.. Dlm LR nt mmg kena bukak jugak.. Pakai baju hospital je la..

No bra no panties dlm ward sblm masuk labour room. Lps bersalin nnt boleh la pakai. Sbb masa nurse bg baju hospital die akan bg tau bende ni

Dlam lr pakai baju hospital semata2. Bra & panties mmg buka sbelum dduk atas katil lr tu 😄

Masa dlm lr nurse da pesan bkk t.. pakai baju spital je..

ghhcjjvkugi