Set berpantang

Hai mommy semua, nak tanya set berpantang yg mommy2 guna yg lengkap dan bagus. Any suggestion? #firstbaby #firstmom #ingintahu

3 Balas

Sbb kan sy rasa xpuas hati dan membazir beli set, sy beli loose punya.. jadi blh cmpur2.. sy xsuka makan jamu, tp suka air2 akar kayu.. Jdi utk minyak2 sy beli ni.. sy xsuke pilis yg kering tu.. sbb nanti berhabuk bila kering, masuk kat hidung baby... Utk mandian sy beli je yg daun2 kering tu, campur dgn daun dukung anak, serai, lengkuas,daun senduduk, daun jambu batu.. sume ada kat shoppe Utk bertungku sy beli daun mengkudu yg lebar, dan daun sireh.. Utk bengkung sy beli yg strip.. tkt czer.