34 wk - rasa sakit perut mcm senggugut

Hai mommy semua .. nak tanya.. nak dekat2 due ni mmg akan selalu rasa sakit perut macam nak senggugut ke ? tu kira contraction ke ? 😅Saya first mom.. mohon kalau ada pnglaman boleh share. #pleasehelp #advicepls #firsttimemom

2 Balas

ya sis... false contraction tu, perut jd mngeras tu...klu nk bsalin lg kuat rasa sakit dan kerap...

9mo ago

saya perut 25w dh start contractions on off..layan saja...false contraction, haritu demam masa 32w admit ward...doc siap cek bukaan sb contractions kuat...lpas drip air 10botol alhamdulillah ok, cuma perut xboleh lapaq sgt dan letih...skli skli rasa contractions tu mmg layan saja..nt nk bersalin lg kuat rasa..saya anak yg ke 4 dh..34w5d

ya betul

9mo ago

Oo baik2.. tq