Barang lepas bersalin(pantang)

Hai mommy’s semua.. nak tanya lah Barang pantang brand apa yg bgs? Mcm param pilis? And bengkung yang mana ok? Boleh share tak? Tgh survey nk beli tp xtau nk beli mana 1.. Tq#pleasehelp

4 Balas

saya ada if saya nak jual mommy nak tak? tak sempat pakai pun dulu sbb anak jaundice hari² kena gi klinik😅

12mo ago

betul2, saya pun tak beli pun makan2 ni..

Hmm kebanyakan orang beli set pantang last2 banyak yg tak pakai. Pantang pemakanan ja

12mo ago

Sy nk tau mcm pemakaian pilis param, makan2 jamu ni sy xnk sbb tkt bby panas or kuning hehe Nk tau brand yg elok berkesan

Saya dulu tak pakai set pantang

12mo ago

Ok sis

amway ada jual set berpantang

12mo ago

Elok ek Ok nanti check