Minum susu

Hai mommy semua. Nak tanya la saya sejenis tak leh telan susu terutama yg original pure. N skrg saya dah otw 18 week baru nak start minum susu HL tapi yg ada flavor okay ke ? Sblm ni minum juga susu tapi kadang kadang je tu pun susu coklat.. tkpe ke saya start minum susu lambat ni ?? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Minum susu
1 Balas

Boleh je susu apa apa pun. Tapi digalakkan juga untuk minum susu khas ibu mengandung sebab ada banyak nutrisi yang baby perlukan. Takpe minum susu lambat, sempt lagi

2y ago

Bolehhhh. Saya dulu pun takleh telan sangat susu ibu ni. Tapi saya cuba lah minum segelas sehari pagi pagi. Petang dan malam tu saya minum susu kotak je. Straweberry paling sedap hahahah. Susu pisang pun sedap, kurma ke