Bacaan bsp time puasa tak cantik

Hai mommy to be semua. Nak tanya, kalau bacaan bsp 3x merah time puasa pagi tu apa jadi ye ? Sekarang doctor dh on ubat sebab 2x merah tapi kalau 3x on insulin ke ? #bantujawab #ingintahu

1 Balas

mungkin .. kalau doc tgk xterkawal sgtt, mgkin dia sruh msuk insulin pulak .. saya pun gdm mmg ada time merah .. tp xbrp tggi sgtt, xde on insulin smpai bersalin .. just mkn ubat je

3w ago

biasa sy tggi gula puasa .. nk dekat 6 .. kdang2 lebih 6 tp xsmpai 7 lagii ..