Adakah bayi akan stress jika emosi ibu tak stabil & asyik menangis ?

Hai mommy semua. Nak tanya adakah bayi dalam kandungan akan effect rasa stress jika emosi ibu tak stabil dan asyik bersedih ? Bagaimana nak elak daripada terus bersedih dan stress ye hmm 😔😔 #SeriusTanya

1 Balas

betul sis .. dia ikut emosi sama mcm ibu .. bykkan dgr zikir sis, insyaAllah zikir ni byk kebaikan yg boleh tenangkan hati seseorang .. kita pun boleh didik baby sejak dlm perut dgr ayat2 suci 🥰

3d ago

tq sis. saya pon harap saya baik² je. 😌