sembelit 12week

hai mommy semua, ktsini ada ke yg sama kandungan dgn sy, tp sembelit yg teruk lepas makan obimin dr klnik??? atau ada cdangan lain ke selain mnum cecair njis seperti lactul atau apa2 shaja??? bila dh kerap sembelit, sy skrg dh kena buasir😭😭sakit gila bila nk mmbuang, #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

bykkan makan sayur dan buah²an ja .. saya pun ada mslah mcm sis juga tp nurse saranankan itu saja.. sbb sya makan zincofer jdi kesannya sma ja dgn obimin..

6mo ago

samaa. saya lepas kk bagi zincofer terus kena sembelit sampai buasir. last2 selalu beli buah buahan buat snacking, ikhtiar. selalu standby air sejuk kat sebelah,