Ingin tahu

Hai mommy sekalian,saya ada nak sharing and questioning sikit.Saya dah 19 hari late period tp belum bersedia lagi nak test upt sebab pernah terjadi late period tp hasil dia buat saya sedih mungkin atas sebab masalah kesehatan jugak.Dah 2 hari ni perut rasa tak selesa and malam td rasa tak selesa sangat macam senggugut tp tengah hari ni saya ada keluar sedikit darah campur sedikit lendir,sikit sangat #ingintahu #seriusnanya #bantusharing .Kenapa eh ??

1 Balas

sis pnah mcm sis. 2 bln sy x dtg period. period jdi x teratue lps sy stop pil perancang. mse tue igt dh pregnant dh. cek upt negative je. last2 sy g scan sbb cramp prut. dktr ckp rahim menebal. 2 keadaan rahim menebal (1- sbb nk period 2-sbb bby nak menepel). dktr bg ubat trun darah tpi sy tkt nk mkn. then after 2 week jmpe dktr sy period. alhamdulillah lps tue period sy teratur until la sy lwt 1 hari period then cek upt positive. sis g jmpe dktr ea klu x sure knpe jdi cmtue. better dptkn nasihat dktr.

1y ago

haa ah sis sama la saya pun lama dah stop pil perancang , sekarang tengah usaha untuk baby ke 2 . Trima kasih dah jawab pertanyaan saya sis so saya kena jumpe doktor la lepasni .