KEPUTIHAN TERLAMPAU BANYAK

Hai mommy , saya nak tanya.. Kalau kita ada keputihan terlampau banyak apa perlu buat ye selain minum air masak yang banyak ? Ade sesiapa pernah memgalaminya tak . Saya diberi ubat oleh doktor untuk masukkan di bahagian bawah untuk keluarkan semua keputihan#firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Balas

awak perlu bilas guna suam je then awak mesti selalu tukar seluar dalam biar tak ada jangkitan kuman dan guna pakaian yang longar sikit . tu yang sy selalu buat time first jadi mom dtu sekarang sy dah mengandungkan ank yg kedua bru 8minggu 😊