Fully breastfeed baby

Hai mommy, saya first mom, nak tanya.. normal je klu menyusu badan tak period kan? tapi, mcm kes saya menyusu badan last period 25/6/23 itu je last.. bulan 7 xdtg pun.. tp kli sy pakai pantyliner dia mcm ada coklat2.. normal ke erk, tp xperiod pun? #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

Kalau kes macamni kena check upt sis , sebab saya bf full tapi dtg period regular x pernah skip , kalau spotting ni baik sis check upt dulu

9mo ago

ohh yke, sbb sy dgr bf bby normal je xperiod. tp mcm kes sy lps bersama suami mesty ada kluar coklat² xpun darah mcm tnda nk period.. tp sehari tu je kluar..

check upt.