Sakit kepala

Hai mommy sakit sering sakit kepala.. sgt² mmg xda blh bawa bincng.. ada p klinik jgk tanya.. cek hb semua normal... Kadang tu sakit sangat smpi muntah² .. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

normal sis.. in sha Allah akn hilang after 12 week.. kdg cuaca.. atau pun mmg pmbwaan.. sbb stiap org x sme pembwaannye..

sy pun selalu sakit kepala.. càkap dgn doc, doc suruh byk minum air

2y ago

sy pon bgitu .. biasa start jam 8 mlm start sd pening² pastu kepala mcm mau pecah ja.. btl² xda tahan ..

pembawaan kot

2y ago

hmm.. rasa sikit masa lg mau meletop tu kepala owh 🤣