nak tanya waktu bila baby kick

hai mommy nak tnya biasa kita akan rasa baby kick waktu brpe minggu ya ? sbb ada yang kata 10week dah rasa 😅 tpi saya dah 15week takda rasa lagi , normal ke

2 Balas

10w mana nk rasa apa, kecik lg klu nk tgk pun ikut ultrasound saja. .1st mom paling awal pun 20w ikut bdn masing2. klu 2nd pregnancy keatas baru la awal sikit, dlm 18w boleh perasan.

1y ago

kan tula saya pun pelik jgk tkkan 10w dah rasa hehe alright tq tq

Saya nak masuk 17w rasa denyut kt perut. Sekejapppp je