Susu apa yang tak menyebabkan kahak ?

Hai mommy, nak tanya susu apa yang tak menyebabkan kahak banyak ya? sekarang minum lactogen. kahak dia macam banyak . so ada tak suggestion susu lain ? #firstmom #bantujawab #bantusharing

4 Balas

susu fm ni ats penerimaan bby sbnrnya, sng cerita try & error. ank sy minum lactogen alhamdulillah xde masalah. cuba la cari susu fm kotak kecil and try dlu

2w ago

okay mommy. terima kasih 🤍

BF paling the best tapi kalau FM anak saya pakai Similac Isomil sesuai utk anak ada batuk kahak, eczema

dupro