Infection (kencing tak lawas) selepas bersalin ceaser

Hai mommy, nak tanya siapa pernah kena infection selepas bersalin czer ye? Berapa lama amek masa nak sembuh? Sy bersalin 8/10 hritu. Sampai harini sy masih pakai urine tube. And now dekat hospital kena admit masuk antibiotic sbb ada kuman dalam kencing. Siapa ada pengalaman pernah kena? Sy sedih sngt, jauh dari anak & suami. kali ke 4 dah buka pakai tube ni. 😭

1 Balas

Sis x boleh kencing mcm biasa ke? Kalau buka tube tu boleh x kencing mcm biasa? Kalau infection, boleh jadi juga source of infection tu dr tube kencing tu sendiri. Try minum ural Effervescent Granules tu 3 kali sehari.

6mo ago

Bole kencing, cumanya kencing tak keluar habis. Bila doc scan pundi kencing masih penuh walaupun dah kencing. Ohh bole jadi sbb pakai urine tube ye.