Product berpantang yang sesuai..

Hai mommy, nak tanya apa brand product berpantang yang sesuai untuk pesakit masalah buah pinggang ya, sebab memang tak boleh nak consume ubat2 tradisional, Dr dah warning.. first mom and tak tahu sangat bab2 berpantang nie.. 😅😅 apa yang perlu dan wajib pakai 😅😅, #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Tak pakai pun takpe awak. Bukan keperluan wajib. Saya pantang tak pakai any set pantang untuk mommy and baby. 😊

Amalkan pemakanan sihat yang lengkap pun dah okay. Macam suku suku separuh tu. No fast/junkfood.