Tolonggggggg sayaaa !!!

hai mommy ii yg ada pngalaman mcm saya , semalam mmg kerap contraction datang dengan sakit pinggang sekali , lpstu harini dia ada mngeras lagi tapi tkda sakit pinggang mcm semalam , gerakkan baby pun mcm kurang aktif sangat .. adakah saya perlu ke hospital ? Tapi takda keluar tanda apa ii . Tolong yaa syaa first mom #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Tolonggggggg sayaaa !!!
5 Balas

kalau tengok frekuensi macam false contraction tapi sis cakap baby kurang gerak kan? kalau kurang gerak better pergi check kat hospital. risau kalau tali pusat terbelit ke apa

mcm false labour. kalau real intense makin kuat, makin lama dan sela masa makin pendek. tapi kalau tak tahan boleh pergi hospital ya

Dr sy ckp kalau sakit kerap even xkuat and baby kurang gerak terus ke hospital

pergi saja kalau dah tak selesa

Kurg pergerakan, prgi hosp..