Pil perancang

Hai mommy, ada tk yg ambil pil perancang jnis Desolon? nak tnya feedback ok tak? saya baru nk ambil risau klu ada side effect yg terok. saya mnyusu badan plus formula jgak. Tambah saya czer. Ada apa2 suggestion tk#SeriusTanya #czermom #firstimebeingamother

Pil perancang
1 Balas

Dh hbs pantang ke sis?kk xsuggest ke pil prncg ape yg elok?ke sis yg nk cuba sndri?

2mo ago

owh yeke..mgkin sbb sis czer kot..sy normal..kk suggest amek pil noriday..xda plak dy suggest yg mcm nie..lau jasmine tu rse kk xprovide..kne bli sndri kt frmasi luar..tp hrga pricy sikit la brbnding yg len..