Due date 09/12/22

Hai mommy , ada tak sni yg due date sma dgn sy? Korang dh ada tanda2 nak bersalin ke? #firstbaby #firstmom

2 Balas

sama due. takde tanda lg 🙁 yg kita ni hari2 duk buat senaman ajak suami pusing taman sbb nk cpt bersalin.. suami plak kata biarlah nnti dah smpai masa dia kluarlah.. mmgler tapi yg bwk perut tu kita.. 😂 kita je rasa sakitnya.. lgipun mmg nk cpt2 jumpa baby.. hari2 pujuk baby kluar cpt.. bkn sbb penat tapi x sabar 😆

1y ago

Betul 🤣 skg ni sy cuma rsa ngilu bahagian ari , sakit pinggang , lemas semacam.