Mommies boleh share pengalaman tak

Hai mommies,utk mommies yg pernah ceaser n pregnant kali kedua atau mommies yg pernah operate cyst..mcm mne keadaan perut utk awal kehamilan ye? Mmg rase keras2 sikit ke belah bawah perut tu?kadang2 rasa berdenyut kt perut tu.. N kalau baby membesar nanti ade effect apa2 tak kt jahitan dlm perut tu? Saya pernah operate cyst like ceaser..sye dah setahun operate n kandungan baru nak masuk 10weeks,tpi perut rasa keras2 sikit belah bawah? Normal ke mcm tu? #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

sy pnh bersalin czer tahun 2019. masih terase lg kulit tegang. kdg batuk pn terase. skrg kndgn 11mgu. pnh jumpe doktor dan doktor ckp x kn terbuke bekas czer dulu tu. sy pn risau mcm awak. lbh2 lg doktor ckp bekas czer sy tu kulit ade sedikit terjahit x cntik. bila perut besar mgkin akn rase lagi tegang. smga semuanya baik2.

1y ago

tulaa..sye pon kekadang rase tegang..n klau bersin pon terasa tegang prut..sye sejenis bdan berisi n prut buncit..skrg bru awal pregnant da terasa..mcm mne laa agaknya klau kandungan da bsar kan..skrg mkn bnyak pon da senak prut ..hehehehe