Miscarriage

Hai mommies..thanks yg ada reply pada post sya sblm ini..kesinambungan cerita..sya dah cek upt pagi tadi dan +ve..tapi lepas mndi pagi fresh blood dah kluar cuma x byk..tghari sya tdr lpstu bangun tadi rasa keluar mcm dlm gmbr..so sya consider keguguran..bukan rezeki la nmpknya.. #bantusharing

Miscarriage
13 Balas

jumpa doktor dlu.. tunjuk pad tu

awak da berapa mggu?

ada jumpa doctor x?

8mo ago

saya haritu pun gugur cuma masa bleeding tu sakit rasa mcm contraction so saya pergi juga hosp then dr just bersihkan rahim dan on antibiotics. Sekejap je then berpantang seminggu dkat rumah. saya 8w masa tu.