Skincare product

Hai mommies,saya bru pregnant 5week. Nak tanya skincare yg saya guna nie boleh pkai masa pregnant ke?

Skincare product
2 Balas

sis kena teliti ingredients dia. ada certain ingredients tak boleh pakai time pregnant. cuba refer kat 15minutebeauty.com. dia banyak buat list pregnancy-safe skincare & makeup. https://www.15minutebeauty.com/pregnancy-friendly-skincare-products.html

tengok ingredients dia. ada tak yg tak sesuai utk pregnant mommy. apa ingredients yg tak sesuai tu boleh google je

8mo ago

Baik2 nnti saya google terima kasih🤗