Perut terasa tegang

Hai mommies,nak tanya..saya baru 17w6d perut kekadang rasa tegang bila baring tegak n bile nak bangun..saya pernah operate cyst (like ceaser)..adakah disebabkan itu perut terasa tegang bila kandungan makin membesar? N nak tahu juga,kite boleh dapat rasa ke baby tendang wktu usia kandungan skrg? Kadang ada juga rasa mcm mencucuk kt perut.. #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

normal sbb perut nak membesar.. nnti akan ada rasa sakit on off

Kalau baringbtegak mmg rs baby mengeras. Baby tu