Air selusuh

Hai mommies2 semua. Sapa yang kat sini pernah minum air selusuh sebelum bersalin. Mak sy ada jumpa ustaz untuk buatkan air selusuh untuk saya minum. Ustaz bagitahu minum seminggu sebelum tarikh due. Pendapat mommy yg berpengalam. Boleh ke saya minum air selusuh ni?? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

boleh je minum, air selusuh tu air yg dibacakan doa supaya mudah bersalin.. Alhamdulillah dpt air selusuh dari ustaz..

8mo ago

alhamdulillah sedap sikit hati ni nak minum bila sis ckp mcm tu.