serah diri di hospital

hai mommies yang kena serah diri di hospital, masa tarikh yang kena serah diri tu, pukul berapa mommies pergi ke hospital ya, awal pagi ? boleh tak share pengalaman, saya ibu baru dan kena serah diri 30hb ni. harap ada tanda tanda nak bersalin lah sebelum 30hb.

6 Balas

masa kandungan 35w Dr serahkan IOL pada sy,dia pesan kalau belum bersalin lg,serah diri sehari sebelum tarikh due date. waktu pagi paling baik,sebelum tengahari. tp tak sempat pun sebab 38w 1d sy dah bersalin