Barut baby

Hai mommies, sy nk beli barang2 baby ni. Barut baby sbenarnya mmg perlu pkai setiap hari ke? berapa kna sediakn ni? ada yg jenis tali and velcro , mna lebih baik? #firstbaby #ingintahu

1 Balas

kalau anak saya, tiap hari pakai. saya beli 10pcs jenis tali sebab boleh pakai lama untuk next baby. pakai untuk elak perut dia buncit bila besar macam sedara dia . sedara dia tak pakai, nampak buncit lain dari adik sedara dia yang pakai

1y ago

owh mcm tu ye. trima kasih