Tips bersalin sebelum due

Hai mommies, sy dh 33w...ada tak tips utk sy bersalin awal sebelum due? Seperti senaman apa2 ke yg boleh buat seawal 33w ? Sbb sy ada baca2 senaman bukaan tu kena buat bila dh 37w keatas....kalau kita buat awal akan bersalin awal ke? Sorry anak first dlu terlebih due kena induce agk menyakitkan jd sy ingt nk senaman start awal supaya bersalin sebelum due.. Boleh bg cadangan tak senaman atau apa2 tips??? tq in advance

1 Balas

35 minggu dah boleh start senam...naik turun tangga...jalan itik.. dan lain2 ada boleh Tgk DKT Tik tok