Kandungan 8w6d tapi hanya nampak kantung

Hai mommies, siapa ada experience mcm saya? Doc ckp kantung membesar baik (ikut tarikh akhir period) tapi belum nampak janin 😔 #bantusharing experience anda semua dan bagi kata semangat please 😖

Kandungan 8w6d tapi hanya nampak kantung
4 Balas

insyaallah sis... nanti repeat je scan... mmg sesetengah orang nampak ada yg tak... saya haritu pun sama.. masa 5w pergi swasta scan nampak kantung. diuji dgn spotting scan pada 7w+ di swasta yg sama cuma doc lain. langsung tak nampak apa apa.. esoknya pergi KK kantung okay. dalam 2 minggu lepas tu baru nampak janin dgn jantung.. so jgn risau ye .. ada org nampak lewat, ada org rezeki awal ..

2y ago

jaga diri ye... tahniah 🥰

Alhamdulillah sis.. Baby sihat.. Selagi xda bleeding kita fikir positive je ye.. Saya pun sama.. Dr kata nampak kantung.. Still awal lagi.. Yakin ok..

2y ago

🥺🥺 first pregnancy saya miscarriage 5w. Second pregnancy Alhamdulillah saya selamat lahirkan baby girl Nov 2019. Ini pregnancy saya yang ke 3, berharap ada sinar. Doakan saya ye 🙏🏻😔

assalamualaikum puan, camne keadaan Sekarang?. semoga dipermudahkan urusannya puan 🤲

2y ago

Alhamdulillah syukurrr. Saya dah repeat scan harini. Baby dah 10w. Alhamdulillah dah nampak baby. Dah ada heartbeat 😘

sama mcm sy sis... smlm scan 7w5d. bila scan kantung kosong. risau kan

2y ago

Insya Allah, saya doakan yang baik baik untuk puan. Saya dah repeat scan harini. 10w dan dah nampak baby dan heartbeat 😘