Birthclub Feb

Hai mommies semua, yg due bulan feb semua mesti dah start berdebarkan? Excited takut semualah! 😆 barang barang keperluan bayi & ibu apa je yang awak semua dah sediakan boleh share sama sama list kat sini untuk rujukan kita semua lagi lagi first mommies mcm saya ni ☺️ #firstbaby #bantusharing

24 Balas

tarikh due 5/2 tapi x tau lah pulak kalo dokter bagi tarikh lain sbb gdm,,, Sume brg baby&mummy dah siap prepare tapi blom letak kt kereta lagi,, tak sabar nk jumpe buah hati ni ❤️

tak sabar campur takut sekali. smpai termimpi2 dh ada baby. 2nd baby selepas 13tahun...debar tak usah cite lah. due 13/2. semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti. 🥰

sya 10/2 tp 37 mnggu kna admit wad kna induce .. doa sya smoga dipermudahkan segala urusan ye … xsbr nk jmpa bby tp mcm2 pkiran sbb asyik tnguk pnglmn org kt tiktok rsaw plk ..

1y ago

klau xde mslh apa rsa 38 mnggu kna admit wad dh .. sbb dngr doktor ckp gdm sllu brnk awal 37 38mnggu mcm tu sya 5/1 bru g pakar o&g bru thu tarikh nk msk wad tp doktor bgtau dh sya kna induce 37mnggu tkut risiko kt ank nnti

Due 18/2/2023. Walaupun anak kedua. Tapi still takut dan berdebar. Sbb dah tahu dah rasa sakit contraction tu mcm manaaaa pengalaman dari anak first dulu 😭😭

excited tu yg byk😅 walaupun otw ank ke6...tp rasa rindu nk timang2 baby tuuuu.....sgt2 tak sabar🤭maklum lah...yg no5 ni dah 7 tahun

due 4/2.tetap berdebar wlaupn anak ke 4..semua barang untk ke hospital dh get ready dlm kereta,Semoga dipermudahkan semua urusan ibu2..

dh siap beli semua. tp belum packing 🤣🤣 takut la nk beranak sbb anak dh 6y tahun dpn.. dh lama kan tkbau baby hehehehheh

sangat berdebar. lagi ni first baby. barang baby yg penting2 banyak dah lengkap tapi belum pack masuk beg lagi.

berdebar..wlaupun ank ketiga tp setiap ank tu lain2 pgalamannya..brg belum susun lagi, sy due 20/2

anak 1st, edd: 17/2 semua perasaan ada takot, excited semua lah. brg bby & mummy dah siap packing.