13week makin tak nampak katung

hai mommies semua. sy nk cerita sikit. mcm sedih lah. sy start scan 2/6/22 masa 5-6week. then buat repeat scan baby 20/6/22 xnmpk baby dgn jelas. then sy ke KK pakar utk follow up. then scan lgi 22/6 nampak but samar2. so dtg lagi 2 week. hari 5/7/22 scan dkt KK then kata xnmpk apa. terus kena ke KK JB pakar utk ke emergncy scan bawah. sy mcm sedihlaa kan. bolwh tak mommies bagi semangat dkt saya. siapa pernah scan bawah. mmg boleh nampak ke tgk melalui faraj. sy mcm takut sikit. ni anak sy yg kedua. please help me. dan doakn sy ya. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Scan tvs blh nmpk jelas. Jgn risau xde apa pun...moga ada rezeki utk sis

2y ago

sy just risau. semoga yg baik2 buat sy dan punyai rezeki. Aamiin