Ingat tahu

Hai mommies semua , Saya nak tnya pendapat masing² Sy bru kahwin bulan 2 haritu . Dan last period sy dtg 24-28/2/23 . So now dah 2bulan sy xdtg period . Sy cek upt semua -ve . Dkt ari² selalu dk sakit² biasaa je . Sy perasan semakin membesar perut dan dkt area bwh pusat .. Siapa pernah alami mcm sy jgk ? Perlu ke sy pergi cek dkt klinik?#seriusnanya #ingintahu

3 Balas

ya perlu cek klinik nnti doc akn amik beta hcg ujian darah tu lagi tepat result ny sis

1y ago

ikut kpd kemampuan sis mna yg ok

Better awak pergi clinic. Jumpa pakar obgyn/gynae tau. Take care dear

1y ago

okay awakk .tqqq 😘

better cek di klinik untuk lebih details 😊

1y ago

kadang lepas kawin hormon akan lari sikit. tapi more better cek terus la. semoga yang baik baik je.