pegerakan baby

hai mommies semua, saya nak tanya macam mana nak tahu or nak rase pegerakan baby dalam perut ye? kandungan saya baru 3 bulan. bulan berap should be boleh rasa pegerakan baby tu. and saya new mom. heheh hopefully mommies semua dapat membantu☺️❤️❤️ #newmom1stbaby #pergerakanjanin #ingintahu

3 Balas

kalau cepat ,, 5bulan dah boleh rasa ... rasa pun macam berombak gitu .. letak tangan atas perut boleh rasa baby gerak

1w ago

yeke.. heeheh tk sabar nk rase tu😆😆

3 bulan tu janin kecik lagi. boleh start rasa bila masuk 7 bulan baru boleh rasa betul2, baby dah besar.

1w ago

haah. tapi tak semestinya tendang. baby berpusing pun boleh rasa. rasa something bergerak la dlm perut. geli2 gitu hahah