Dah nak bersalin ke?

Hai mommies semua, saya dah dua hari contraction yang mcm sengugut tu, tapi org cakap kalau sakit macam tu every 5 minutes dah boleh pergi hospital dah, tapi macam kes saya ni dia sakit mcm every 15 ke 20 minutes macam tu, tapi dah 2 hri dah, tak larat la nak menahan, tidur pun asyik terbangun sbb contraction je, soalan saya ni maksudnya nak dekat bersalin ke? Sbb saya first mom, btw saya dah masuk 38weeks #firstmom #pleasehelp

1 Balas

pantau contraction....kalau 5 mnit skali dah blh kot pergi hospital ..kalau sy 3x dlm 5mnit br prgi sbb sy bkn 1st mom😅😅 38w bby dah matang n blh keluar bila² je...standby je n minta suami pon standby pgg fon slalu kalau time suami awk kje

8mo ago

Okay terima kasihh awak