Kerap muntah

Hai.. mommies semua.. saya dah 32weeks and kerap muntah.. apa je yg saya makan or minum mesti akan muntah.. and fyi saya ada kencing manis and cucuk insulin serta makan pil.. dalam sehari tu ada laa 3-4 kali muntah.. everytime saya sudah makan.. sometimes x makan pun still muntah.. normal ke mcm tu?? #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

takut alahan dtg balik pun ye jugak ni. boleh pergi klinik consult dgn doc