Puasa bulan ramadan

Hai mommies semua. Nak tanya, mommies semua nak puasa tak bulan ramadan ni? Saya next week masuk 22 weeks, tengah runsing time puasa nanti. Saya takut saya rasa okay tp baby tk okay. Macam mana nak tahu baby kita okay ke tak kat dalam tu ya kalau time puasa? Saya first mom. #firstmom #pleasehelp

9 Balas

Sy gdm on diet.. dr pakar nasihatkan saya supaya xpuasa.. sbb takut baby xdpt nutrisi..

3mo ago

Hi mommy, sy gdm dc jugak. Skrg 34mggu, hari ke5 puasa kna warded sbb prem contraction rupanya sangkut UTI (urinary track infection) yg mnybbkn contraction tu. Skrg doc xsarankan puasa sbb kna mnum air yg ckup n ubatan.