Rashes dia muka dan badan

Hai mommies semua, nak tanya kenapa anak saya (3 bulan) naik ruam yang halus2 ni ye? Ke ruam panas? Mula2 leher, then kat muka, 2/3 hari ni dah naik kat badan pulak #ibubaru

Rashes dia muka dan badan
2 Balas

ank sy dlu mcm ni la sis ni ruam panas..skrg Alhamdulillah ok ruam susu n pns xde dah sy pkaikan mule² krim n losyen bzu² tp lps pde tu jd kulit kering lak kt muke tp ruam tu hilang la pastu sy stop losyen bzu² sy pkai losyen snowhitee tu n bedak bzu² ok je combine 2 ni

Ruam panas ni sis..

1w ago

Sis sapu krim ape?