Kiri dan kanan

Hai mommies semua nak tanya, kandungan 15w setiap kali tido tengah malam tu tibe2 rasa macam cramp nak beralih ke kanan and kiri tu rasa perut tu menegang sangat. Kadang macam risau sebab kerap jugak rasa macamtu adakah normal atau saya perlu berjumpa dgn dr? Adekah mommy2 dekat sini yang pernah merasa yang sama macam saya? #firstmom

1 Balas

Sama. Sy pun macam ni. Kalau terjaga tu rasa tegang sangat perut. Pagi2 kempis balik. Next check up baru nak tanya doktor. Harap2 ok jela

1y ago

Sama dengan saya, khamis ni checkup nak tanya kenapa jadi macamtu haha sebab tulah risau sangat sebab kerap jugak. Sampai ke kaki pon. Pastu bile bangun pagi hilang.