Kekejangan otot

Hai mommies to be , sekarang saya dah 32 week , selalu sangat kaki tarik mengkarung/kekejangan otot . Normal ke mommies ii ? Help 🥲 . #SeriusTanya #firstmom #newmom

5 Balas

Normal…. Tapi normally berlaku sebab kekurangan kalsium… boleh try makan supplement kalsium… n minum susu. Try sapu minyak kayu putih dekat betis…

saya kena haritu..esoknya suruh anak buah urutkan kat betis terus elok..time tidur pun tak cramp dah 😄

normal. sllu tggikan kaki ye klau baring n bykkn bergerak jln slow2. sllu lunjurkan kaki biar x terlipat

5mo ago

Okey awak . Terima kasih . Will try later 😘

tak normal. most probably kurang calcium/magnesium tu. and banyakkan buat stretching

Samaa sisss 😭 mlm smlm tarik kuat gile sampai hrini nk jln sakit betis