Sakit mencucuk on off sblh kiri

Hai mommies, saya skrg 10weeks dan rasa sakit mencucuk perut sblh kiri smpai ke celah peha. Ada x yg pernh alami.? Normal ke x ya? #firstmom

4 Balas

normal sis sebab saya pon rasa haritu waktu week 6-7. Dr kata cause badan kecik 🥹 ada baby dalam rahim buat tulang bahagian rahim and celah peha sakit. but nanti few days dia hilang insyaAllah

saya pun tengah rasa macam ni skrg, sakit perut sebelah kiri.. klau bangun dengan cepat lagi terasa sakit tu, 5/3 scan kali ke-2.. first scan xnampak kantun

Sy pulak rase kt kaki kanan. Tp scan baby ade belah kiri.

Bedrest