Bleeding 20 weeks

Hai mommies.. saya pregnant 20 minggu. Masa dekat bilik air semalam saya perasan ada bleeding. Warna darah tu fresh sgt dalam 4/5 titis macam tu. tengah malam rushing ke emergency. Dr scan baby ok. Uri semua okay, baby aktif. Syukur Alhamdulillah 🤲🏻 Saya nak tanya, siapa ada pengalaman macam saya? Is it going to be okay? Skg masih takut kalau ada darah keluar lagi. #firstmom

2 Balas

sy xda fresh blood, tp mcm ada brown spotting. x pasti sebab pantyliner kotor lambat tukar or mmg spotting. aritu kejaaa byk sgt, bz nau. pegi scan, baby okay aktif tendang2, placenta pun okay. maybe sbb kta byk sgt gerak kot

1y ago

smoga kta slmt hingga melahirkan😍

Bykkan berehat..

1y ago

Insya Allah, tq sis ☺️❤️