Guna minyak angin semasa hamil

Hai mommies, saya nk tnya saya baru 9week preg, boleh x guna minyak angin sapu kat belakang and kaki ? Sbb saya rasa x sedap bdan byk angin. And lagi satu, ank saya yg prtma 2thun 3bulan suka duduk n lompat2 atas perut saya, adakah akan bhayakan bby kat dlm ? #bertanyaartitidaktahuuu #9week1days#ingintahu #bantujawab #bantusharing

1 Balas

boleh je guna minyak angin. tiap kali anak duduk atau lompat atas perut, bagitau anak pasal adik dia dalam perut tu. lama2 nanti dia faham.

3mo ago

ok thank u the advice, risau jg nk pkai minyak angin sbb ada yg tegur x bole guna minyak angin nanti effect kt bby 😅