AIR KETUBAN

Hai mommies .. saya nak tanya .. saya bersin lepastu keluar cecair .. air ketuban ke tu ? Warna nya jernih .. saya try hidu tapi xde bau pun .. ye laa .. takut air kencing kan tapi macam bukan .. bahaya ke mommies ? Btw skrang saya 36w ..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Masih keluar lagi ke? Kalau ya, pergi check. Takut air ketuban leaking.

1y ago

tak sis .. x keluar dah .. sekali tu je .. cuma keputihan je la .. tapi x teruk

better pergi cek

1y ago

sebelum leaking ni , ptg tadi saya ada g scan .. air ketuban 15 .. bersin tadi keluar xbanyak pun .. meleleh sikit je ..