Normal ke baby minum susu tak lama

Hai mommies. Saya nak tanya. Saya baru saja bersalin anak.ke 3. Jarak dgn no 2 dekat 5 tahun. Jadi banyak benda kena belajar semula tentang baby. Normal ke baby minum susu tak lama mungkin dalam 5/6 minit macam tu. Pastu dye tdow dekat 3/4jam. Kalau malam pulak dye berjaga sekali 2 je. Pastu anak sekali jeluak susu macam air terjun. Kekadang terfikir okey ke x anak aku nie. 😅 ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

normal je rasanya sebab anak saya pun camni.. hisap 6-10 minit. klau dpt 20 minit rsa mcm ajaib dah😂. dia bru msuk 2 bulan. tpi dia xde jeluak la

8mo ago

Terima Kasih kongsi pengalaman 🥰 Same lah kalau dapat lebih lama tu rasa macam ajaibnya 😂 Kira normal ya. lega hati saya dgr.